logo bnr
bnr merchandise
bnr carte
bnr ghiozdan
bnr stampila
bnr tricou
bnr mesh

bnr manual de brand portofoliu inoveo
bnr manual de brand portofoliu inoveo
bnr manual de brand portofoliu inoveo
bnr manual de brand portofoliu inoveo
bnr manual de brand portofoliu inoveo
bnr manual de brand portofoliu inoveo

Rebranding
BNR

Descrierea Proiectului

Provocare

O instituție de prestigiu, cu o istorie de peste 130 de ani în spate. Așa cum se mai întâmplă uneori, BNR s-a văzut nevoită să își alinieze materialele de comunicare. De-a lungul timpului, numeroasele departamente își dezvoltaseră independent propriile variante de identitate vizuală. BNR avea nevoie urgentă de un numitor comun la nivel vizual. Era momentul pentru INOVEO.

Abordare

Fă research temeinic asupra sectorului bancar european! ✓ Găsește sloturi disponibile simultan în agendele executivilor BNR! ✓ Organizează workshop-ul de brand DNA! ✓ După ce am bifat taskurile de analiză, am lăsat creativitatea să zburde. Ne-am plimbat prin clădirile pline de istorie ale BNR. Am găsit inspirație pentru supergrafic chiar în cupola din aripa nouă a palatului Băncii, cu desenul ei încrucișat. Acustica specială n-am putut s-o transpunem vizual. Dar este oricum metafora perfectă pentru vocea care reglementează politica monetară și supraveghează stabilitatea financiară a României.

Rezultate

Am livrat o platformă de brand coerentă și modernă. Am implementat noua identitate vizuală pe numeroasele canale de comunicare ale BNR. Online și offline. Am dat consistență declinărilor vizuale. Materiale stationery, rapoarte financiare, printuri indoor și outdoor – și-au găsit numitorul comun. Postările lor online au look&feel-ul pe care îl aștepți de la o bancă modernă. Noi îi urmărim constant pe LinkedIn și merită un follow. (După cum vedeți, le creștem și prezența în social media, deși nu ne ocupăm cu asta).

Client

BNR

Sector

Institutie publica

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Identitate vizuala

Implementare branding

Online experience

Manual de brand

Brandul tau vrea sa fie INOVat?