Biofarm portofoliu inoveo logo

Biofarm portofoliu inoveo papetarie
Biofarm portofoliu inoveo brosura
Biofarm portofoliu inoveo brosura
Biofarm portofoliu inoveo rollUp
Biofarm portofoliu inoveo paper bag
Biofarm portofoliu inoveo masina
Biofarm portofoliu inoveo billboard
Biofarm portofoliu inoveo receptie
Biofarm portofoliu inoveo receptie
Biofarm portofoliu inoveo brandbook
Biofarm portofoliu inoveo brandbook
Biofarm portofoliu inoveo website
Biofarm portofoliu inoveo website
Biofarm portofoliu inoveo website
Biofarm portofoliu inoveo website
Biofarm portofoliu inoveo before and after

Rebranding
Biofarm

Descrierea Proiectului

Provocare

Biofarm este una dintre cele mai constante și mai longevive companii românești. Numărul doi pe piața de medicamente și suplimente alimentare din România. Listată la BVB din 2005. În 2021, a aniversat 100 de ani de activitate. Biofarm a folosit momentul pentru un update al identității vizuale. Am primit cu emoție proiectul de rebranding corporate. Aveam un secol de istorie discretă de povestit. Simțeam un mix de responsabilitate și febră creativă. Un mix bun

Abordare

Unele mărci Biofarm sunt atât de cunoscute încât aproape s-au substantivizat. Dar compania din spate înseamnă sute de oameni, investiții, facilități de producție și rețele de distribuție. Toate acestea sunt prea puțin cunoscute, dar ele reprezintă motorul din spatele brandurilor cunoscute. Am tradus asta vizual printr-un supergrafic construit din spațiile negative ale logo-ului. Le-am dat formelor culori organice, pentru a sublinia vitalitatea organizației. Și le-am aliniat cu o imagerie despre viață și căldură.

Rezultate

BIOFARM a sărbătorit cu stil 100 de ani de activitate. Alegerile de design și imagerie pe care le-am făcut în procesul de rebranding i-au ajutat să comunice cu încredere planurile de viitor: dublarea cifrei de afaceri, dezvoltarea unor produse noi și inaugurarea de noi facilități de producție. Manualul de brand le dă mijloacele și regulile de a comunica uniform și coerent în mediul corporate.

Client

BIOFARM

Sector

Pharma

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Identitate vizuala

Implementare branding

Online experience

Dezvoltare website

Brandbook

Brandul tau vrea sa fie INOVat?