Dalberry Technologies

Echipa Dalberry

 

Electroalfa

Deși a fost prima colaborare cu Inoveo, pe un proiect destul de complex, am găsit o echipa disponibilă, profesionistă, flexibilă la cerințele noastre și atentă la identitatea organizației.

Citeste tot...

Manuela Gheorghiu

Brand Manager & PR

Metamob

Am ales sa lucram cu Inoveo deoarece a avut cea mai convingatoare metodologie de lucru, si anume, ca inaintea crearii noului Logo a pus accent si pe valorile brandului, pe cercetarea atat interioara “in house”, cat si in cadrul clientilor. In concluzie, ne-a convins metodologia lor de lucru, iar procesul in sine a durat o luna jumatate.

Citeste tot...

Istvan Hutton

Co Owner, Metamob

Wellington

Am inceput proiectul cu Dochita crezand ca avem nevoie de rebranding si am descoperit impreuna ca era, de fapt, necesara lansarea unui brand nou. Unul care sa simtim ca reprezinta, in totalitate, directiile noastre de dezvoltare.

Citeste tot...

Alina Grozescu

CEO, Wellington

Andu

Andu Hanea

Director Marketing

Progresiv

Colaborarea dintre Progresiv si Inoveo a fost a match made in heaven si spun asta gandindu-ma la cat de important este sa existe acea chimie intre tine si colaboratorii tai, care face ca 50% din proiect sa fie deja parcurs dupa primele discutii.

Citeste tot...

Romina Ardelean

Coordinating Editor, Progresiv

Guilty Pleasure

Imaginati-va inceputul: o intreaga echipa de patru profesionsti ascultand in patru intalniri lungi tot ce poate povesti un potential client, in cazul acesta fiind noi, cei de la Guilty Pleasure – love made chocolate.

Citeste tot...

Roro Stirbu

Artizan Ciocolatier, Guilty Pleasure

Ovidiu Oltean

Ovidiu Oltean

Speaker & antreprenor

Conacul Archia

Horia Szabo

Marketing Director

Final Distribution

Colaborarea cu Inoveo a inceput la sfarsitul anului 2009, cand am ales sa facem un parteneriat cu o echipa entuziasta si pasionata, indragostita de marketing, careia nu ii este teama sa creeze branduri indraznete.

Citeste tot...

Dan Mircescu

General Manager, Final Distribution

Delivada

Brandul constituie elementul cheie in procesul de dezvoltare al unei companii. Website-ul este interfata si oglinda virtuala a ceea ce reprezinta business-ul propriu.

Citeste tot...

Viorel Catana

Sef Unitate, DeLivada