WE HAVE PASSIONS. WE ARE PEOPLE. WE ARE NOT PERFECT. WE WORK SINCE 1999 IN MARKETING AND BRANDING FOR ENTERPRISES WITH IDEAS AS YOURS ...

Passion makes the difference. And people with passion make INOVEO a magnet for innovative brands and cool customers. Before we start any project, we want you to meet your team. Do not be surprised if we invite you to our office. Visit us here in our environment. And feel our vibe here in our yellow nest.

We have passions, we are not perfect. We are people. And we've been working since 2007 in branding for entrepreneurs with ideas like you. We do not write with diacritics. We're coming to the German office. We answer slower than we would. We're dressing more freely than you'd expect. We are consultants, not executives. We are perfect and we like that. Because we take a little from each customer. Do not be surprised if we borrow something from you. That's what we were looking for. Entrepreneurs to surprise us.

2 words about us:

Bam sau Bogdan Diaconu. De loc din Neamt, dar plimbat pe la Iasi, Bucuresti si inapoi la Neamt. Acum este un fel de "Visiting Professor" la INOVEO. Vine o data la 2-3 saptamani, iar in restul timpului lucreaza din casuta din povesti de la Dobreni Neamt. Pasionat de arte frumoase, Bam deseneaza cu mana, deseneaza in 2D, 3D... 4, 5, 6 D. Construieste case. Pe bune. Casa in care locuieste la Dobreni, Neamt e construita de manutele astea doua. Fita de casa e din chirpici. Da, ati auzit bine. In Bucuresti si-a inceput munca in publicitate din 1999, a trecut un pic prin productie, a trecut si pe la client. Din 2006 e in branding. S-a format la Hamburg, cu Landor, cu care a lucrat 2 proiecte mari pentru piata locala. Are o dulceata de fetita, Smaranda care il cam urmeaza pe partea artistica. Ii mai place berea rece, tenisul de masa si painea cu maia facuta de sotia lui. Ne aduce si noua la birou. Delicatesa, nu alta! Si vorbeste pur moldoveneste.Marius. Chiriac named after my father. Or the good boy at all. Everything at INOVEO. He's from Braila. Web innovator at INOVEO. More specifically, programmer. Do you have a project? Marius does it. Did he do before? Does he know? Maybe yes maybe no. Often not. But he doesn't have in the vocabulary "no". Search a little on the internet and in 5 minutes comes with the solution. In 5 years he wants 10 homes. Not from his aunt, Tamara, nor from his uncle from Greci. But on his hard work as a programmer. He plays table tennis... damped the table in less than a month after the purchase. I asked one more time. Do you have a project? Call Marius. He will resolve you immediately.

Catinca Radu (sau Ilinca, daca se mai incurca Victor). 5 ani in Mincu. Design de Produs. Licenta, master si multe nopti nedormite. In acelasi timp si ceva ani de voluntariat. Pe 2 continente. In care a facut multe: marketing, design, sales, team management. In Romania, cel mai mult i-a placut sa interactioneze cu antreprenori romani. In Brazilia a fost in 2017 si inca vorbeste despre asta. A poposit in agentii de publicitate. Dar i-a placut brandingul. Si de noi. La INOVEO, cand nu isi ia bataie de la Marius la ping pong, probabil fura meserie de la colegi. In rest, ii plac glumele proaste, insignele si street art-ul.


Bogdan Mares. Principiul lui de viata? Simplu. Nu le-a vazut inca pe toate. A invatat sa fie pregatit pentru orice. Multi ani dedicati distributiei si marketing-ului. Daca doriti sa cunoasteti istoria presei scrise din Romania, contactati-l. Pe vremea cand a inceput sa cocheteze cu presa, se intampla in "Palatul Universul" un monument al presei. Apoi a venit randul Trustului Elvetian RINGIER care si l-a dorit in echipa de Marketing si unde a reusit sa-i "dea pe spate" cu vanzarile cotidianului din portofoliu prin intermediul vanzatorilor volanti. Au urmat apoi 11 ani de marketing si nu numai la Gazeta Sporturilor. Cand la distributie cand la marketing. Proiecte reusite? Multe. Nu le mai stie numarul. Dar tot nu se satura. Autodidact, cateodata suparator de minutios, si pasionat de istorie. Printre toate acestea si-a facut timp sa se ocupe si de organizari de evenimente. De la evenimente in gradinite la evenimente pe stadioane. Din sali de sport pana la evenimente in aer liber. Sa ne oprim totusi, aici sa le lasam loc si celorlalti colegi.


Matei Hagiescu. Junior in programare. Insa fruntas la entuziasm si energie. Nascut in Bucuresti dar crescut in lume. Mai exact, gradinita in Harare, scoala in Shanghai si liceul in Budapesta. Intors acasa, a studiat 3 ani la ASE inainte sa-si descopere cu adevarat pasiunea pentru programare. De fapt, pasiunea era acolo inca din liceu dar la INOVEO a gasit mediul perfect pentru a-si aprofunda cunostintele. Si nu numai. Inconjurat de oameni profesionisti, invata meserie de la fiecare iar ADN-ul de branding isi face incet dar sigur, loc in gandirea lui de zi cu zi. Facand ceea ce ii place in timpul saptamanii, ramane ca in weekend-uri sa-si petreaca timpul, la munte sau la mare, la ski sau pe placa de wakeboard. Totul cu masura insa. Tata a doi copii minunati ce au nevoie de un model in viata.


Maria Pais sau Maria E. G. Pais, cu prescurtare de la prenumele nenumarate. Junioara echipei. Constanteanca, nascuta in Cluj si recent intoarsa in tara dupa 3 ani de facultate. A terminat Graphic Design la Nottingham Trent University. Are ochiul format pentru estetica frumosului inca din scoala. In liceului de arta, s-a plimbat prin tara la olimpiade de design vestimentar. In UK? Licenta. Si proiecte cu zvac: branding, ilustratie, cu idei de campanii sau de editorial. A facut si rebrandingul revistei facultatii. A fost student ambasador. A cantat cu trupa, in cor. A explorat cu bicicleta, povesteste de Peak District. A facut schimb de experienta la New York, cu vizite la agentia R/GA si Vault49. E pasionata de culori. In mod particular ii place albastrul. Dupa o escapada la palatul Blenheim, a fost absorbita de vibrantul Yves Klein Blue. Inspirata, a creat si o carte “Celebrating Blue”. Rezultatul? 1st Class Honours in licenta. Acum? Se concentreaza pe noua pasiune: galbenul INOVEO. Bucuroasa sa invete in echipa. Pregatita sa aduca idei noi aici. Sa creeze pentru branduri cu poveste si impact!

Dochita. Si Zenoveiov. Cam multe silabe… Asa ca mai bine retine Dochita. E de loc din Radauti. Unde se agata harta-n cui. Bucovina. Face marketing din 1999 si branding din 2007. A invatat de la cei mai buni. Landor. Pentru ca sunt cei mai tari in branding. Au metodologie, adica reteta. Au birouri peste tot in lume. Si daca nu stia ceva la inceput, ii suna pe ei. In ultima vreme nu prea-i mai suna. Pentru ca dupa 14 ani de branding si facut echipa cu antreprenorul roman, vorbeste limba lui. Iar experienta din pozitia de client in FMCG, retail si mass-media intr-un grup romanesc (grup de presa cu tot ce vrei TV, radio, presa si online) o ajuta mult acum. Cauta mereu oameni care sa-i placa. Sa vorbeasca aceeasi limba. Mai ales prin fapte. De anul acesta, liceanul sau se apropie tot mai repede de BAC si apoi de Arhitectura, Design de produs sau cine stie... Daca aveti sfaturi pentru ea, le asteapta. Are un vis mare: sa faca bine. Pentru echipa. Pentru client. Si pentru brandurile lor. Mai vrea un E85 transformat in autostrada. Si o tara mandra de ceea ce are. Si dupa branding vrea sa mai fie cativa ani invatatoare. De orice. Dar sa fie. Pana una alta e invatatoare de branding.

LinkedIn Profile


INOVEO e ceea ce e azi si datorita colegilor, care, pentru o perioda mai lunga sau mai scurta, au ales sa faca parte din echipa noastra. Cu unii dintre ei mai colaboram pe proiecte punctuale. Multumim: Victor, Bogdan, Bam, Mirela, Andreea, Pinky, Marius, Roxana, Catalina, Vlad, Marina, Carmen, Ecaterina, Bianca, Elena, Ema, Dana, Sabina, Eda, Roxana, Sorin, Cristiana, Corina, Ana-Maria, Bogdan, Dana, Cristina, Adina, Cristi, Vali, Diana.

We thank our global partners from which we have learned the branding business since 2006. We have learned procedures and tools for branding and rebranding. I asked, we teamed with them on branding projects in the country and outside. We keep in touch with them today even though many of them are no longer part of the Landor. Thank you: Emma, ​​Florian, Florian, Florian, Andreas, Marina, Felix, Peter, Jane, Charlie, Natalie, Andrew, Nicholas, Tony, Ritu, Ingeburg, Juergen, Henning , Lorenz, Karsten.

Thanks to those who've helped us start on our branding path: Catalin, Camelia, Corina, Dan, Crenguta, Anita.

Thank you to our mentors since 1999: Dan, Siminel, Orlando, Florin, Razvan, Catalin, Dan, Liana.

Multumim colegilor de la: Seed Consultants (acesta a fost numele agentiei sub care am activat din 2007 pana in 2015) cu care ne-am inceput drumul in si spre branding, Vel Pitar (Berceni Bucuresti, Mopariv Ramnicu Valcea, Granpan Tecuci, Panegrano Cluj, Pangran Iasi, Spicul Arges, Gorjpan Targu Jiu) detinut de Broadhurst Investments Limited si administrat de NCH, Ringier Romania (Libertatea, Prosport si Capital), Gazeta Sporturilor, www.gsp.ro si INTACT Media Group (Antena 1, 2, 3, 4, Radio Zu, Romantic fm, Jurnalul National, Income Magazine).

Brandul tau vrea sa fie INOVat?