Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo
Zemo

Rebranding
Zemo’s

Descrierea Proiectului

Provocare

ZEMO’S este o afacere de familie care a început cu un vis. Bine, cu un vis, o plantație de aronia și o facilitate de producție prin presare la rece. Rezultatul: un suc cu adevărat natural. Și-au dorit să se poată baza de la bun început pe un brand atractiv și de încredere. Convingător pentru cei preocupați de dieta sănătoasă și naturală.

Abordare

De data asta am avut noroc. Am petrecut două săptămâni făcând săpături lingvistice, fonetice și semantice. Am fost foarte bucuroși să putem propune numele ideal: scurt, memorabil, lipicios (la propriu). Bonus, cu un cu un twist jucăuș și relevant în categorie. De ce am fost norocoși? Pentru a fost disponibil și din punct de vedere legal.

Rezultate

I-am echipat pe oamenii de la ZEMO’S cu acest nume fresh. Plus un look organic pentru ambalaj. Plus un personaj lipicios și simpatic. Astfel înarmați, au pornit să prindă peștele cel mare. Iar peștele a mușcat: au semnat cu Mega Image, care le pune sucurile pe raft. Cu acest boost de încredere, au deschis o facilitate de producție mai mare.

Client

Zemo’s

Sector

FMCG

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Identitate vizuala

Naming

Package design

Implementare branding

Online experience

Dezvoltare website

Brandul tau vrea sa fie INOVat?