pic flavours logo portofoliu inoveo
pic flavours broshure portofoliu inoveo
pic flavours business card portofoliu inoveo
pic flavours car portofoliu inoveo
pic flavours website portofoliu inoveo
pic flavours website portofoliu inoveo
pic flavours website portofoliu inoveo

Branding
Pic Flavours

Descrierea Proiectului

Context

Potentialul de dezvoltare pe piata sucurilor necarbonatate este foarte mare, datorita tendintei de schimbare treptata a stilului de viata si orientarea consumatorilor catre o alimentatie sanatoasa. Pic Flavours este unic importator al brandului Stute Superior pe piata din Romania, un brand aflat in topul companiilor producatoare de sucuri de fructe la nivel mondial.

Provocare

Datorita calitatii superioare a produselor importate, definite de traditia indelungata la nivel international, Pic Flavours si-a facut un portofoliu de clienti importanti, de aceea conducerea companiei a dorit crearea unui brand bine conturat, cu o imagine articulata si diferentiatoare pe o piata competitiva. Seed Consultants* a fost agentia aleasa pentru crearea platformei de brand si a identitatii vizuale, astfel incat sa transmita punctele forte ale companiei Pic Flavours: profesionalism, produse atent selectate, destinate celor carora le place sa regaseasca prospetimea naturii savurand produse naturale.

Abordare

In urma unui audit intern si a unui workshop complex de pozitionare, Seed Consultants* a inteles ca esenta Pic Flavours consta in transmiterea esentei calitatii de la producator la consumator si in a aduce valoare adaugata procesului de distributie. Platforma de brand a fost creata in jurul promisiunii brandului de a deveni una dintre cele mai importante surse de produse internationale de calitate si de a oferi consumatorilor gusturi diferite si arome intense. Conceptul identitatii vizuale are la baza trei simboluri puternice, iar impreuna functioneaza ca un girant al calitatii produselor, si isi propune sa transmita valorile noului brand – grifonii, simbol heraldic care sugereaza dorinta de dezvoltare continua a portofoliului de produse distribuite, cupa, simbol al pasiunii si coroana, care defineste calitatea incontestabila, atribut diferentiator al sucurilor Stute. Simbolurile aspirationale alaturi de logotipul clasic, cu serife, creeaza o identitatea vizuala puternica, cu o imagine care transmite distinctia produselor din categoria premium.

*Denumirea sub care a operat agentia noastra de branding in perioada 2007 – 2015 a fost Seed Consultants. Suntem mandri de radacinile noastre.

Client

PIC FLAVOURS

Sector

Distribuitor FMCG

Servicii

Analiza si audit

Platforma de brand

Identitate vizuala

Implementare branding

Brandul tau vrea sa fie INOVat?