AVEM PASIUNI. SUNTEM OAMENI. NU SUNTEM PERFECTI. SI LUCRAM DIN 1999 IN MARKETING SI BRANDING PENTRU ANTREPRENORI CU IDEI CA TINE…

Pasiunea face diferenta. Iar oamenii cu pasiuni fac din echipa INOVEO un magnet pentru branduri inovatoare si clienti cool. Inainte de a incepe orice proiect vrem sa ne cunosti echipa. Sa nu fii surprins daca te invitam la noi la birou. Sa ne vizitezi aici, in mediul nostru. Si sa ne simti vibe-ul, aici, in cuibul nostru galben.

Avem pasiuni, nu suntem perfecti. Suntem oameni. Si lucram din 2007 in branding pentru antreprenori cu idei ca tine. Nu scriem cu diacritice. Venim la birou nemteste. Raspundem mai lent decat ne-am dori. Ne imbracam mai degajat decat te-ai astepta. Suntem consultanti, nu executanti. Suntem perfectibili si asta ne place. Pentru ca furam cam de la fiecare client cate ceva. Sa nu te miri daca vom lua ceva cu imprumut si de la tine. Chiar asta cautam. Antreprenori care sa ne surprinda.

Pe scurt suntem asa:

Bam sau Bogdan Diaconu. De loc din Neamt, dar plimbat pe la Iasi, Bucuresti si inapoi la Neamt. Acum este un fel de "Visiting Professor" la INOVEO. Vine o data la 2-3 saptamani, iar in restul timpului lucreaza din casuta din povesti de la Dobreni Neamt. Pasionat de arte frumoase, Bam deseneaza cu mana, deseneaza in 2D, 3D... 4, 5, 6 D. Construieste case. Pe bune. Casa in care locuieste la Dobreni, Neamt e construita de manutele astea doua. Fita de casa e din chirpici. Da, ati auzit bine. In Bucuresti si-a inceput munca in publicitate din 1999, a trecut un pic prin productie, a trecut si pe la client. Din 2006 e in branding. S-a format la Hamburg, cu Landor, cu care a lucrat 2 proiecte mari pentru piata locala. Are o dulceata de fetita, Smaranda care il cam urmeaza pe partea artistica. Ii mai place berea rece, tenisul de masa si painea cu maia facuta de sotia lui. Ne aduce si noua la birou. Delicatesa, nu alta! Si vorbeste pur moldoveneste.Marius. Chiriac pe nume dupa tata. Sau baiatul bun la toate. De toate la INOVEO. Din Braila de loc. Si web innovator la INOVEO. Mai precis, programator. Ai un proiect? Marius il face. A mai facut? Stie? Poate da, poate nu. De cele mai multe ori nu. Dar nu are in vocabular “nu”. Butoneaza putin pe net si in 5 minute vine cu solutia. In 5 ani vrea 10 case. Nu de la matusa Tamara, nici de la unchiul de la Greci. Ci pe munca lui cinstita de programator. Joaca tenis de masa… a amortizat-o la nici o luna de la achizitie. Am mai intrebat o data. Ai un proiect? Call Marius. Te rezolva imediat.
Victor Calomfir. Fiul marii, frate cu plaja, var primar cu Vama si ruda indepartata cu iarna, Victor e nascut in Constanta, trimis la reeducare in Bucuresti de unde a fost eliberat conditionat dupa 4 ani de studiu din Universitatea de Arte, sectia Design. Fiind recidivist, revine dupa 3 ani in aceeasi institutie pentru un Master in Comunicatii Vizuale. Pentru buna purtare este insa eliberat inainte de termen dupa numai un an petrecut acolo. Nu a apucat sa scrie vreo carte dar are in plan vreo doua titluri de mai multi ani.
Timp de aproape 18 ani a muncit in folosul comunitatii in diverse agentii de publicitate, tipografii si departamente de marketing. Pasionat de brand identity si package design, Victor simte ca la INOVEO a gasit mediul propice de a se reabilita profesional, avand, cam des, spasme creative.


Catinca Radu (sau Ilinca, daca se mai incurca Victor). 5 ani in Mincu. Design de Produs. Licenta, master si multe nopti nedormite. In acelasi timp si ceva ani de voluntariat. Pe 2 continente. In care a facut multe: marketing, design, sales, team management. In Romania, cel mai mult i-a placut sa interactioneze cu antreprenori romani. In Brazilia a fost in 2017 si inca vorbeste despre asta. A poposit in agentii de publicitate. Dar i-a placut brandingul. Si de noi. La INOVEO, cand nu isi ia bataie de la Marius la ping pong, probabil fura meserie de la colegi. In rest, ii plac glumele proaste, insignele si street art-ul.

Dochita. Si Zenoveiov. Cam multe silabe… Asa ca mai bine retine Dochita. E de loc din Radauti. Unde se agata harta-n cui. Bucovina. Face marketing din 1999 si branding din 2007. A invatat de la cei mai buni. Landor. Pentru ca sunt cei mai tari in branding. Au metodologie, adica reteta. Au birouri peste tot in lume. Si daca nu stia ceva la inceput, ii suna pe ei. In ultima vreme nu prea-i mai suna. Pentru ca dupa 12 ani de branding si facut echipa cu antreprenorul roman, vorbeste limba lui. Iar experienta din pozitia de client in FMCG, retail si mass-media intr-un grup romanesc (grup de presa cu tot ce vrei TV, radio, presa si online) o ajuta mult acum. Cauta mereu oameni care sa-i placa. Sa vorbeasca aceeasi limba. Mai ales prin fapte. Anul asta are un boboc la liceul Cosbuc. Daca aveti sfaturi pentru ea, le asteapta. Are un vis mare: sa faca bine. Pentru echipa. Pentru client. Si pentru brandurile lor. Mai vrea un E85 transformat in autostrada. Si o tara mandra de ceea ce are. Si dupa branding vrea sa mai fie cativa ani invatatoare. De orice. Dar sa fie. Pana una alta e invatatoare de branding.

LinkedIn Profile


INOVEO e ceea ce e azi si datorita colegilor, care, pentru o perioda mai lunga sau mai scurta, au ales sa faca parte din echipa noastra. Cu unii dintre ei mai colaboram pe proiecte punctuale. Multumim: Bogdan, Bam, Mirela, Andreea, Pinky, Marius, Roxana, Catalina, Vlad, Marina, Carmen, Ecaterina, Bianca, Elena, Ema, Dana, Sabina, Eda, Roxana, Sorin, Cristiana, Corina, Ana-Maria, Bogdan, Dana, Cristina, Adina, Cristi, Vali, Diana.

Le multumim si partenerilor nostri globali de la care am invatat business-ul de branding inca din 2006. Am invatat proceduri si instrumente pentru branding si rebranding. Am intrebat, am facut echipa cu ei pe proiecte de branding in tara si in afara. Cu ei tinem legatura si azi, chiar daca multi dintre ei nu mai fac parte din Landor. Multumim: Emma, Florian, Florian, Florian, Andreas, Marina, Felix, Peter, Jane, Charlie, Natalie, Andrew, Nicholas, Tony, Ritu, Ingeburg, Juergen, Henning, Lori, Eliisa, Alexander, Lorenz, Karsten.

Multumim celor care ne-au facilitat intrarea in branding: Catalin, Camelia, Corina, Dan, Crenguta, Anita.

Multumim mentorilor din 1999 pana acum: Dan, Siminel, Orlando, Florin, Razvan, Catalin, Dan, Liana.

Multumim colegilor de la: Seed Consultants (acesta a fost numele agentiei sub care am activat din 2007 pana in 2015) cu care ne-am inceput drumul in si spre branding, Vel Pitar (Berceni Bucuresti, Mopariv Ramnicu Valcea, Granpan Tecuci, Panegrano Cluj, Pangran Iasi, Spicul Arges, Gorjpan Targu Jiu) detinut de Broadhurst Investments Limited si administrat de NCH, Ringier Romania (Libertatea, Prosport si Capital), Gazeta Sporturilor, www.gsp.ro si INTACT Media Group (Antena 1, 2, 3, 4, Radio Zu, Romantic fm, Jurnalul National, Income Magazine).

Brandul tau vrea sa fie INOVat?