Consultanta Probono
#stauacasa

In planificarea de anul acesta stabilisem sa organizam pe 23 martie un workshop de la care antreprenorii sa plece cu un plan tactic referitor la brandul lor. Insa a aparut Coronavirus-ul. Partenerii nostri de la Kooperativa ne-au sfatuit sa amanam spre a doua parte a anului, ceea ce am si facut pentru ca ne respectam consultantii.

Planul initial l-am schimbat, dar nu renuntam la idee. Lucram pentru branduri de acasa, de ce nu putem face si workshopul de acasa? Raspunsul e simplu. Nu putem pentru ca workshopul presupune exercitii de grup, prezenta in sala, foarte multa interactivitate. Iar noi credem in #stauacasa pentru ca vrem sa ne vedem cu bine cat mai curand.

Ei bine, nu vom avea interactivitatea planificata initial, nu vom atinge la fel de multe persoane interesate cum gandisem initial, insa ne-am gandit sa facem asa:

Directionam acele ore si stiinta noastra unor antreprenori sau manageri de brand care #stauacasa in cadrul unor #consultatiidebranddeacasa individuale. Cu zero cost pentru voi, cei interesati. O sedinta de 15 minute prin confcall cu unul dintre consultantii nostri de brand, design sau programare.

Asadar, ce trebuie sa faci:
1.Completeaza formularul alaturat
2.Fii cat mai explicit la “ce vrei sa ne intrebi” scrie-ne cat mai exact ce te intereseaza ca sa stim la ce consultant sa te directionam.
3.Vei fi planificat in ordinea in care te-ai inscris
4.Vei fi programat luni, 23 martie (nu stim sa-ti spunem ora pentru ca nu stim a cata persoana esti la inscriere)
5.Vei primi un email cu ora exacta la finalul zilei in care te-ai inscris
6.Inscrie-te pana vineri ora 16:00 ora Bucurestiului. Stim ca e din scurt, dar acum ne-a venit ideea si mai stim ca antreprenorii actioneaza rapid ;)
7.Vei primi un email cu un link pentru confcall cu cateva minute inainte de ora planificata; ai grija sa ne dai adresa de email corecta

Noi donam stiinta si timpul nostru pentru brandurile romanesti care au nevoie acum. INSCRIE-TE!

Contacteaza-ne

Lasate-ne un mesaj cu detalii despre cine sunteti si cand doriti sa programati intalnirea online si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.