Megagen Romania

Tipul proiectului: Web Development
Servicii: Web Design, Mobile Design, Web Implementation, UI/UX
Tehnologii folosite: WordPress, HTML, CSS, jQuery, JavaScript ES6, PHP, SQL
Echipa: Lia Ecaterina Gaman, Dan Platon, Marius Chiriac, Alex Ranete

Client:

Compania Megagen a fost fondata in anul 2002 de catre o echipa de dentisti experimentati care erau in cautarea unor solutii moderne pentru pacientii lor. Megagen a revolutionat piata cu produse de calitate superioara, de la implanturi dentare pana la echipamente de ultima generatie pentru dentisti.

Scopul:

Megagen a apelat la serviciile Inoveo pentru o campanie de educare si constientizare a sanatatii dentare, cu un accent pronuntat pe implantologie.

Solutii:

Cantitatea de informatii pe care un client il gaseste pe un site de implantologie este mult prea stufoasa si irelevanta. Pentru o campanie destinata ultizatorului final, pacientul, am convenit o abordare prietenoasa. Fara detalii tehnice si ilustratii pe care unii clienti le pot considera respingatoare. Am pus accentul pe usurinta si avantajele implantului Megagen, neintrand aproape deloc in aria tehnica.

Propunerea agreata a fost implementarea unei sectiuni noi pentru pacienti avand o paleta de culori calda – roz piersica fata de sectiunea de medici care are o paleta de culori rece – bleu.

Gasirea rapida a unui cabinet partener Megagen. Am optat pentru o solutie de tipul “Harta interactiva”. Dupa ce clientul selecteaza judetul dorit, o lista cu cabinetele partenere vor aparea.

Pentru versiunea de mobile am adaugat elemente ajutatoare selectarii judetelor.

Concluzii:

Am reusit sa aliniem pagina pentru pacienti a Megagen Romania conform identitatii vizuale. Usurinta navigarii, stilul elegant si simplitatea gasirii unui cabinet partener fac din Megagen un pionier al industriei implanturilor din Romania.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?