American Design Awards

Seed Consultants castigatoare la American Design Awards pentru identitatea brand-ului GSP TV

 

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania a fost premiata in cadrul competitiei internationale American Design Awards, editia bianuala, la categoria Corporate Identity pentru identitatea vizuala a brand-ului GSP TV.

Competitia a fost foarte stransa, in concurs fiind inscrise peste 1400 de lucrari din intreaga lume, iar Seed s-a situat pe locul 2 la sectiunea Corporate Identity. Criteriile care au stat la baza jurizarii au fost creativitatea, eficienta in a comunica mesajul dorit catre audienta vizata, dar si latura practica a lucrarii.

Identitatea vizuala a GSP TV a fost realizata de echipa Seed in anul 2008, pornind de la valorile brand-ului: pasiune, implicare, atitudine si performanta, transferate in conceptul de “arbitru”, care a stat la baza identitatii vizuale. Aceasta aminteste de “cartonasul rosu” al arbitrului care, obiectiv, dar vigilent, observa si sanctioneaza, dupa caz, fiecare miscare.

Executia a fost contemporana si diferentiatoare, a fost o abordare proaspata in piata media. Iar premiul castigat la aceasta competitie mondiala vine sa sublinieza o data in plus profesionalismul si eficienta echipelor de strategie si design, dar si deschiderea manifestata de echipa de proiect GSP TV fata de solutia strategica”, este de parere Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

American Design Awards (ADA) este una dintre cele mai renumite competitii de design internationale si cel mai cunoscut concurs independent de design. Organizatia a fost infiintata in anul 2000 de catre o echipa de profesionisti in design. Competitia bianuala de design cuprinde 22 de categorii a cate trei premii si este una dintre cele mai prestigioase competitii la nivel mondial.

Brandul tau vrea sa fie INOVat?

    INSCRIE-TE ACUM