OVIDIU OLTEAN

PROGRESIV

Colaborarea dintre Progresiv si Inoveo a fost a match made in heaven si spun asta gandindu-ma la cat de important este sa existe acea chimie intre tine si colaboratorii tai, care face ca 50% din proiect sa fie deja parcurs dupa primele discutii. Am cunoscut-o pe Dochita la un pranz, fara nicio agenda in minte, intr-un moment in care compania nu avea niciun plan de rebranding, desi erau constientizate mai multe nevoi in aceasta zona. Pentru cei care nu stiu, Progresiv este prima si cea mai importantă publicatie business-to-business din Romania, cu un portofoliu vast de conferinte, ce se adreseaza industriei de retail si FMCG. Dar dincolo de expertiza in zona de publishing si evenimente, Progresiv este platforma care a ajutat la cresterea industriei, la crearea unei comunitati a profesionistilor ei. Iar echipa Inoveo a inteles imediat toate aceste fatete ale brandului Progresiv. Primul proiect realizat impreuna – rebrandigul celui mai mare eveniment anual al industriei locale, Conferinta Progresiv – a adus o schimbare radicala nu doar la nivel de branding, de imagine, ci si de crestere strategica a conceptului.
Sunt 3 ani de atunci si tot atatea proiecte realizate impreuna, toate incheiate cu succes. Cel mai recent, brandingul competitiei Progresiv Awards, a fost poate cel mai interesant pentru ca a presupus o constructie de la zero, cu o presiune mare pe timp, iar impactul a fost – din nou – foarte mare.
De fapt, ce vreau sa spun este ca daca sunteti in cautare de un partener de incredere, cu care sa vorbiti aceeasi limba, atent la detalii, la valorile companiei, care sa actioneze cu buna credinta si sa va sfatuiasca ce trebuie sa faceti chiar cu riscul de a nu fi – uneori – pe placul vostru ce auziti, Inoveo it’s the one.
Romina Ardelean - Coordinating Editor, Progresiv

FINAL DISTRIBUTION

Colaborarea cu Inoveo a inceput la sfarsitul anului 2009, cand am ales sa facem un parteneriat cu o echipa entuziasta si pasionata, indragostita de marketing, careia nu ii este teama sa creeze branduri indraznete. Am decis atunci ca este momentul pentru un refresh al brandului nostru de companie, Final Distribution. Inoveo au fost cei care ne-au redefinit identitatea si designul de brand. Colaborarea a fost una pozitivă pentru direcția companiei noastre, iar serviciile livrate de catre Inoveo au fost excelente. Parteneriatul s-a extins apoi si pentru brand-ul de produs, iar Novatik este rezultatul completarii portofoliului companiei noastre cu un sistem performant de invelitori pentru acoperis fabricat 100% in Romania. Echipa Inoveo a stiut cum sa creeze identitatea de brand, astfel incat produsul nostru sa rezoneze cu piata tinta. Recomandăm cu caldura Inoveo pentru ca isi desfasoara activitatea cu integritate si profesionalism. Ei au stiut cum sa extragă informația de la noi și au transpus-o in avantaje competitive pentru brandurile noastre, fapt ce ne-a diferentiat de competitori.
Multumim INOVEO, multumim Dochita!
Dan Mircescu - General Manager, Final Distribution

METAMOB

Am ales sa lucram cu Inoveo deoarece a avut cea mai convingatoare metodologie de lucru, si anume, ca inaintea crearii noului Logo a pus accent si pe valorile brandului, pe cercetarea atat interioara “in house”, cat si in cadrul clientilor. In concluzie, ne-a convins metodologia lor de lucru, iar procesul in sine a durat o luna jumatate.
Noua identitate vizuala ne reprezinta, arata ceea ce suntem si vrem sa fim, cei de la Inoveo au reusit sa se muleze dupa valorile si viziunile noastre abordand tematica mai in profunzime.
Avem feed-back-uri foarte pozitive, noua identitate vizuala este pe placul angajatilor, clientilor si partenerilor nostri.
Suntem la inceput de drum in ceea ce priveste rebrandingul, dar se pare ca ne ajuta mult in crearea unei imagini mai relevante in ochii clientilor nostri, dar totodata ajuta si la extinderea activitatii de export, penetrarea pe pietele externe unde clientii sunt mai atenti si la detalii ale identitatii vizuale.
Inoveo este un partener ideal pentru acele companii care vor o abordare mai strategica a brandingului, nu vor doar un Logo, nu vor doar o haina, vor sa stie de ce se poarta acea haina si cum anume poate le reflecte valorile interioare.
Recomandam pentru antreprenori cu mari asteptari pentru rebrandingul lor, care vor sa treaca la un alt nivel al afacerilor.
Istvan Hutton - Co Owner, Metamob

GUILTY PLEASURE

Imaginati-va inceputul: o intreaga echipa de patru profesionsti ascultand in patru intalniri lungi tot ce poate povesti un potential client, in cazul acesta fiind noi, cei de la Guilty Pleasure – love made chocolate.
Intotdeauna m-am intrebat ce resort interior fantastic au acesti oameni sa aiba atata rabdare sa asculte, si mai apoi, prin joc, relaxare, cuvinte apropiate de suflet si de nevoia noastra, sa ajungem la ceea ce ne va fi drag, dar va fi si pasiune pentru brandul nostru.
Recunosc acum ca aceasta stare creata in noi prin nenumaratele intrebari ale noastre care au gasit raspunsuri real creative, au facut sa dorim sa continuam cu Inoveo in detrimental altor doua companii de care eram curtati deja.
Am fost foarte apropiati de momentele cand fiecare nuanta de culoare, linie oricat de subtire sau un font de litere, era sustinut de oamenii din echipa cu ardoare profesionala, dar mai ales cu imaginatie si inovativitate.
La toate intalnirile de dupa aceea am fost fascinati de resursa interioara si nevazuta a creatiei la echipa Dochitei. Asa cum visele si planurile iau fiinta din aproape in aproape, am simtit ca avem un rol si un rost pentru Brandul creat de ei, tot asa credem ca un pic din fiinta fiecaruia din echipa Inoveo il avem si noi in tot ce au facut cu imensa dedicare Dochita si toti cei din echipa.
Roro Stirbu - Artizan Ciocolatier, Guilty Pleasure

DELIVADA

Brandul constituie elementul cheie in procesul de dezvoltare al unei companii. Website-ul este interfata si oglinda virtuala a ceea ce reprezinta business-ul propriu.
Alegerea unor colaboratori pentru realizarea si dezvoltarea in timp a acestora este un pas foarte important. Alegerea echipei condusa de Dochita Z. a fost pentru noi o experienta foarte placuta. Acesti oameni ne-au completat acolo unde competentele noastre s-au oprit. Ne-au surprins continuu cu spiritul lor inovator, creativ, dinamic, mereu actual. Am avut incredere in abordarea lor in sensul ca ne-au implicat in procesul de constructie a brandului, am avut incredere in strategia propusa, in viziunea si in expertiza lor. Rezultatul acestei colaborari: un brand romanesc, construit de romani pentru romani care poate fi gasit la nivel national in retelele de hipermaketuri Cora, Carrefour, Auchan si Kaufland.
Multumim intregii echipe pentru ca ati pus in imagini si cuvinte viziunea, pasiunea si munca noastra de zi cu zi de la Precistanu, Vrancea!
Viorel Catana – Sef Unitate, DeLivada

WELLINGTON

Am inceput proiectul cu Dochita crezand ca avem nevoie de rebranding si am descoperit impreuna ca era, de fapt, necesara lansarea unui brand nou. Unul care sa simtim ca reprezinta, in totalitate, directiile noastre de dezvoltare. Adica trebuia pornit de la zero. O identitate noua, cu o imagine fresh calibrata astfel incat sa ne ajute in cresterea cifrei de afaceri intr-un mod coerent. Si s-a intamplat mai repede si mai frumos decat anticipam. De la denumire, la logo si apoi la intreaga identitate vizuala, lucrurile au prins tot mai mult contur si s-au cristalizat exact asa cum ne doream. La nici un an de la lansare, Wellington face deja parte din cultura noastra, ca si cum ar fi fost acolo dintotdeauna. Si asta pentru ca metoda pe care ei o folosesc este atat de puternica, incat toata echipa Wellington se regaseste in acest nou brand creat de ei. Materialele sunt foarte puternice. Wellington este azi o atitudine de viata sanatoasa pe care o simtim, o respiram si o insuflam clientilor. Este o realizare pe care sunt sigura ca numai cu ei puteam sa o ating.
Alina Grozescu - CEO, Wellington

ANDU

CONACUL ARCHIA

DALBERRY TECHNOLOGIES

VREI SI TU SA ITI CRESTI BRANDUL?